Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Apart Hotel Galeria este un complex de tip inchis cu acces controlat si paza 24 de ore din 24 situat la 500 de metri de plaja. Hotelul ofera vederi frumoase la Marea Neagra
Plaja: Nisipoasa, la 15 minute de hotel pe jos si 5 minute cu masina.
Fundul marii este plat, cu acces lin. Exista o promenada de coasta pe toata lungimea ei, ceea ce face usor accesul.
Cazare: Hotelul urmareste relieful natural al terenului si sunt situate in trepte. Intre cladiri se afla un parc interior spatios cu piscina si zone de relaxare. Hotelul Galeria ofera studiouri complet mobilate si apartamente cu unul sau doua dormitoare. Hotelul are 4 etaje si exista lifturi.
STUDIO 2+2: aprox 55 mp. Toate studiourile au acces gratuit la Wi-Fi, TV prin cablu, o camera de zi cu zona de luat masa si o chicineta, aer conditionat, o baie cu dus si un balcon privat. Patul suplimentar este o canapea extensibila (canapele cu doua sau trei locuri) sau 2 paturi de o persoana. Capacitate maxima pentru 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
APARTAMENT 2+2: aprox 70 mp. Exista 1 dormitor, cablu tv, dotat cu toate electrocasnicele si ustensilele necesare de bucatarie, Wi-Fi gratuit, aer conditionat (in fiecare camera), centrala proprie. Dormitorul este separat de living cu o usa despartitoare. Pat suplimentar: o canapea extensibila (canapele cu doua sau trei locuri) sau 2 paturi de o persoana. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii (canapea extensibila) sau 3 adulti si 1 copil.
APARTAMENT 4+2: aprox 90 - 100 mp. Exista 2 dormitoare (separate de living cu usa despartitoare), TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, dotate cu toate electrocasnicele si ustensilele de bucatarie necesare, aer conditionat (in fiecare camera), boiler propriu si toate facilitatile, turistii se simt ca acasa in vacanta lor la mare. Patul suplimentar este o canapea extensibila (canapele cu doua sau trei locuri) sau paturi de o persoana. Capacitate maxima de 4 adulti si 2 copii sau 5 adulti.
Un patut este oferit la o taxa de 5 BGN pe zi, la rezervare prealabila
Animalele de companie nu se accepta
Nu exista facilitati adecvate pentru cazarea persoanelor cu dizabilitati

Check-in: dupa ora 15:00
Check-out: pana la ora 11:00

Sport si divertisment:
Utilizarea piscinei exterioare
Sezlonguri si umbrele gratuite la piscina (in functie de disponibilitate)
Internet gratuit in toate apartamentele
Fitness
Tenis de masa

Pentru copii:
Un loc de joaca pentru copii potrivit pentru copii de la 3 la 12 ani
Scaunul pentru copii este disponibil cu rezervare prealabila, la un cost de 5 BGN pe zi

Parcare: gratuita, nepazita, locuri limitate. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica tariful de parcare in orice moment.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.