Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grifid Arabella

Descriere

Hotelul Grifid Arabella este situat in inima statiunii de pe litoral Nisipurile de Aur. Hotelul se afla la aproximativ 50 de metri de centrul complexului, la aproximativ 500 de metri de o statie de autobuz.
Aquapark: Parcul acvatic Grifid situat in Grifid Bolero. Cu o suprafata totala de 8000 mp. este disponibil gratuit pentru toti oaspetii Grifid Arabella. Exista doua sectiuni - pentru copii si adulti, fiecare cu 3 tobogane. Aqua Park ofera distractia de peste 400 m. de experienta palpitanta de calarie.
Plaja: La aproximativ 100 de metri. Fundul marii este plat, cu acces lin. Acces pe scari de la hotel la promenada si aleea de pe plaja. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Cladirea are 8 etaje. Toate cele 294 de unitati. Mobilat: baie cu cada si dus, uscator de par, covor, set de cafea si ceai in toate camerele de familie, meniu de perne si meniu de top pentru saltele (la cerere), telefon, aer conditionat centralizat, TV prin satelit, minibar, seif, Wi-Fi , balcon.
DBL 2+1 DELUXE SEA: Aprox. 26 - 30 m2. Doua paturi unite ca pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Toate camerele sunt cu bai cu cada si dus. Uscator de par si oglinda cosmetica. Telefon cu apelare internationala. Sistem central de climatizare. Televiziune prin satelit. Conexiune Wi-Fi gratuita. Seif in camera. Mini bar - reaprovizionat zilnic (apa, bauturi racoritoare, bere). Camerele au podea cu mocheta. Balcon. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
DBL 2+2 DELUXE SEA: Aprox. 30 m2. Acest tip de camera este format din pat dublu si doua paturi de o persoana normale (80/200 m). Toate camerele sunt cu bai cu cada si dus. Uscator de par si oglinda cosmetica. Telefon cu apelare internationala. Sistem central de climatizare. Televiziune prin satelit. Conexiune Wi-Fi gratuita. Seif in camera. Mini bar - reaprovizionat zilnic (apa, bauturi racoritoare, bere). Camerele au podea cu mocheta. Balcon. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil.
DBL 2+1 DELUXE SEA SIDE: Aprox. 26 - 30 m2. Doua paturi unite ca pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Toate camerele sunt cu bai cu cada si dus. Uscator de par si oglinda cosmetica. Telefon cu apelare internationala. Sistem central de climatizare. Televiziune prin satelit. Conexiune Wi-Fi gratuita. Seif in camera. Mini bar - reaprovizionat zilnic (apa, bauturi racoritoare, bere). Camerele au podea cu mocheta. Balcon. Capacitatea maxima este de 2 adulti si 1 copil sau 3 adulti.
DBL 2+2 DELUXE SEA SIDE:: Aprox. 26 m2. Doua paturi unite ca pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila. Toate camerele sunt cu bai cu cada si dus. Uscator de par si oglinda cosmetica. Telefon cu apelare internationala. Sistem central de climatizare. Televiziune prin satelit. Conexiune Wi-Fi gratuita. Seif in camera. Mini bar - reaprovizionat zilnic (apa, bauturi racoritoare, bere). Camerele au podea cu mocheta. Balcon. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil.
FAM 2+2: Aprox. 50-55 m2. Se compune din dormitor cu pat matrimonial si living, despartite printr-o usa. Paturile suplimentare sunt doua canapele extensibile de o persoana. Toate camerele sunt cu bai cu cada si dus. Uscator de par si oglinda cosmetica. Telefon cu apelare internationala. Sistem central de climatizare. Televiziune prin satelit. Conexiune Wi-Fi gratuita. Seif in camera. Mini bar - reaprovizionat zilnic (apa, bauturi racoritoare, bere). Camerele sunt cu podea laminata. Balcon. Exista facilitati pentru prepararea de ceai/cafea. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil sau 4 adulti.
* Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila
Animalele de companie nu sunt permise in hotel
Hotelul ofera 1 camera adaptata pentru persoane cu dizabilitati, dar este camera dubla Park 2+0.
Despre hotel: Un hotel de familie, cu o atmosfera de club, unde parintii si copiii se simt ca acasa. Cei mici se pot distra in Mini Club, in timp ce adolescentii se pot juca in noua Teen Zone. Rasfatati-va pe plaja in timpul zilei si bucurati-va de delicii culinare intr-unul dintre cele 3 restaurante a la carte seara. O oaza in inima statiunii de pe litoral Nisipurile de Aur, hotelul are numeroase premii si caracterul sau de club ofera o vacanta Ultra All Inclusive de inalta calitate pentru intreaga familie. Este popular prin diversitatea sa culinara, oportunitatile sportive, activitatile distractive pentru copii si adulti, serviciile excelente si atmosfera placuta. Sala de conferinte cu 40 de locuri. Camera PC cu acces la internet.
Sport si spa: Hotelul ofera doua piscine in aer liber cu o sectiune pentru copii si un tobogan si o piscina interioara incalzita. Contra cost suplimentar, in centrul de wellness si relaxare /08:00 - 18:00/de la Arabella va puteti bucura de tratamente, masaje, sauna, hamam cu baie de aburi, baie cu hidromasaj si servicii de salon de infrumusetare. Hotelul ofera si o zona Fit & Fun, situata la etajul 8, cu vedere panoramica remarcabila la mare - Fitness, Biliard, air hochei, minifotbal electronic. Zona Well Fit in aer liber pentru practicarea de: gimnastica, aerobic, pilates, zumba si altele. Loc de joaca multifunctional pentru baschet, tenis si volei, darts, tenis de masa, polo pe apa.
Parcare: Contra cost, locuri limitate, nepazita. Pretul - 20 BGN pe zi. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ULTRA ALL INCLUSIVE :

Check-in: dupa ora 15:00. - incepe cu gustarea de dupa-amiaza
Check-out: pana la ora 11:00 - se termina cu micul dejun continental

Mancare si bauturi la restaurantul principal Arabella:
-Mic dejun tip bufet /07:30 - 10:00/ - delicii culinare variate; Statii de bucatarie deschisa, sculptura, pizza si paste; bufete dietetice, salate si delicioase de patiserie; bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara
-Pranz tip bufet /12:30 - 14:00/ - delicii culinare variate; Statii de bucatarie deschisa, sculptura, pizza si paste; bufete dietetice, salate si delicioase de patiserie; bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara
-Cina bufet /18:00 - 21:30/ - delicii culinare variate; Statii de bucatarie deschisa, sculptura, pizza si paste; bufete dietetice, salate si delicioase de patiserie; bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, bere la halba si vin de tara
* Bufet pentru bebelusi (lapte, piureuri, cereale, lapte pentru bebelusi)
* Bufete tematice culinare - de 2 ori pe saptamana
* Cina festiva - o data la 10 zile
* Cod vestimentar pentru cina: Smart Casual: sunt permise pantalonii scurti, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci.

Snack restaurant:
Situat in zona linistita a piscinei in aer liber, in afara cladirii principale. Ofera mese pe terasa primitoare in aer liber si insorita.
-Mic dejun continental /10:00 - 12:00/ - serviciu la masa
-Pranz tip bufet /12:00 - 15:00/
Gustare de dupa-amiaza /15:00 - 17:00/ - la bufet
* Dulciuri si prajituri de casa intr-un colt confortabil de patiserie in aer liber, la umbra copacilor.
* In functie de ora anume oferta include sandviciuri, Hot Dogs, Pizza, Donners, Burgeri, Clatite, Salate sau Fructe.
* Bufet de bauturi cu apa minerala, bauturi racoritoare, cafea, bere locala la halba.

Bulgarian a-la-cart Restaurant Horo /18:30 - 21:30/ - meniu traditional bulgaresc pentru cina; meniu pentru copii, apa minerala, bauturi racoritoare, bere locala la halba si vin de tara
Asian a-la-carte restaurant/18:30 - 21:30/ - Bucatarie asiatica cu decor si mobilier modern de designer, stil si farmec propriu; Selectie de specialitati culinare asiatice, oferite de un serviciu atent; meniu pentru copii, apa minerala, bauturi racoritoare, bere locala la halba si vin de tara
Italian a-la-carte restaurant Prego/18:30 - 21:30/ - salon elegant alb si terasa in aer liber cu vedere la piscina; varietate de specialitati alese din bucataria italiana, pizza si paste de casa; meniu pentru copii, apa minerala, bauturi racoritoare, bere locala la halba si vin de tara
N.B. Sejur minim necesar pentru restaurantele a-la-cart: -Sejur de 4 nopti si mai mult - acces nelimitat.
* Este necesara rezervare in avans.
* Cod vestimentar pentru cina: Smart Casual: sunt permise pantalonii scurti, cu exceptia costumelor de baie, a tinutei de plaja, a slapilor si a camasilor fara maneci.

Lobby Bar /10:00 - 23:00/ - apa minerala, bauturi alcoolice internationale si locale, bauturi nealcoolice si cocktail-uri racoritoare, cafea si ceai, bere la halba si vin de tara
* Livrarea de bauturi pe terasa piscinei si in salonul elegant al barului din hol.
Bar Salon /22:00 - 01:00/ - alcool international si local, bauturi racoritoare, cafea, ceai, bere la halba, vin de tara
* Sala spatioasa cu caracter si atmosfera proprie. Locul perfect pentru programe de divertisment si spectacole de seara.
Grifid Coffee Shop /10:00 - 12:00/ & /14:30 - 17:00/ - prajituri, prajituri, crema, tartele, inghetata, apa minerala, bauturi nealcoolice, cafea si ceai
* In aer liber, zona verde, aproape de piscina.
Mini Bar - gratuit si ofera apa minerala, bauturi racoritoare, bere. Reaprovizionat zilnic.

Sport si divertisment:
-O umbrela de soare si doua sezlonguri (cu saltele) pe camera PE PLAJA /7.5.2024 - 15.10.24/, in functie de disponibilitate
.
-Doua piscine exterioare /08:00 - 18:00/ - jacuzzi in piscina principala, sezlonguri si umbrele in jurul piscinelor ; terase la soare langa piscine
-Piscina interioara incalzita /09:00 - 18:00/ cu sezlonguri
-Wi-Fi in hol si in camere
-Sala de fitness cu echipament profesional Technogym
-Loc de joaca polivalent pentru baschet, tenis (teren iluminat), volei, fotbal, tenis de teren, tenis de masa
Shuffleboard, Aqua gym, Aqua Jogging, polo pe apa, darts, boluri franceze
-Tragere cu pusca de aer
-Spectacole de seara - zilnic
-Program de animatie pentru adolescenti (de la 13 la 17 ani) cu diferite activitati sportive
-Seri tematice de gratar (iulie-august)

Aqua Park GRIFID din Grifid Bolero

Functioneaza din iunie pana in septembrie, vremea permisa. Exista cerinte pentru accesul la sectiunea de aqua park pentru adulti - inaltime de minim 1,40 m.
Slide-urile:
Linia Pipe - un thriller clasic proiectat cu peste 168 m. de tuneluri alternante si tronsoane de canal deschis de mare viteza
TOPSY-TURVY (Tornado Slide) - 3 palnii deschise oscileaza calaretul de mai multe ori inainte de a le arunca inapoi in plimbare si pe urmatoarea palnie. O combinatie de peste 158 m. de tuneluri intunecate si tronsoane de canal deschis de mare viteza. Un tobogan fara potrivire in Europa
Bolul Bullet - cu o cadere abrupta (peste 12 m.), tunelat in cursa (88 m. de tuneluri) si bolul compact pentru tuburi, ofera o experienta centrifuga cu adevarat de neegalat
Sectia pentru copii este formata din 3 tobogane special concepute si construite pentru copii care sunt centrul distractiei. Toboganele coboara in 2 piscine pentru copii - frumos decorate cu person

Pentru copii:
Scaune pentru copii in restaurant
Sectiune pentru copii in piscina principala cu tobogan
Mini club /10:00 - 12:30/; /15:00 - 17:30/:
Program de divertisment zilnic pentru copii (4 - 12 ani)
Mini disco - in fiecare zi
Spectacol pentru copii o data la 2 saptamani
Zile tematice si activitati
Zona adolescentilor /19:00 - 22:00/:
Sala sociala rezervata doar adolescentilor, insotiti de animatori
Jocuri cu statie, minifotbal, jocuri de masa, petreceri tematice

Servicii contra cost suplimentar:

Babysitter (pentru copii de cel putin 4 ani), telefon pentru bebelusi, carucioare
Seif in camera
Biliard, Air hochei, minifotbal electronic
Lectii de tenis pentru copii si adulti, iluminarea terenului de tenis
Bicicleta (cand nu face parte din turul de animatie cu bicicleta)
Tratamente spa in centrul de wellness
Servicii in salonul de infrumusetare
Selectie de vinuri in toate restaurantele
Check-out tarziu sau check-in devreme etc.
Transfer de la si la aeroportul din Varna
Camera PC cu acces la internet
Servicii de conferinta
Inchiriaza o masina

Informatii utile si importante:
Nu este permis sa deranjeze oaspetii hotelului dupa ora 23:00.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele de deschidere ale punctelor de vanzare, daca este necesar.
Conform legislatiei bulgare, nu este permis sa se fumeze in spatiile interioare ale hotelului.
Nu se accepta rezervarea de sezlonguri. Orice prosoape nesupravegheate sunt indepartate de la personalul piscinei.
Orice mancare si bautura nu a putut fi scoasa din restaurante din cauza reglementarilor publice si HACCP.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie