Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BSA HOLIDAY PARK

Descriere

Hotelul Holiday Park este situat in partea de sud-vest a statiunii Nisipurile de Aur, printre verdeata copacilor care o inconjoara cu prospetime. Exista o statie de autobuz la 20 de metri. La 1 km de centrul orasului si zona comerciala a statiunii.
Plaja: Nisipoasa, la 600 de metri de hotel (prin iesirea din spate a hotelului si pe scari catre hotel Gradina). Fundul marii este plat, cu acces lin.
Cazare: Hotelul a fost partial renovat in 2022 si 2023. Hotelul cu 5 etaje are 145 de camere. Vederea este spre piscina sau gradina. Unele camere de la ultimele etaje au vedere la mare. Exista un lift in hotel.
DBL 2+0 ECONOMY: Aprox. 20 m2. Camere la etajul inferior si vedere la parc cu doua paturi obisnuite. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, sistem individual de aer conditionat, TV prin satelit, Wi-Fi, telefon, balcon, mini frigider, uscator de par. Capacitate maxima 2 adulti.
DBL 2+1 STANDARD: Aprox. 22 m2. Camere cu doua paturi obisnuite si fotoliu extensibil. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, sistem individual de aer conditionat, TV prin satelit, Wi-Fi, telefon, balcon, mini frigider, uscator de par. Capacitate maxima 3 adulti.
DBL 2+2 / 3+1 LARGE: Aprox. 29 m2. Camere cu patru paturi obisnuite (doua cu dimensiunile 100/200 cm si doua cu dimensiunea 80/190 cm. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, sistem individual de aer conditionat, TV prin satelit, Wi-Fi, telefon, balcon, mini frigider, uscator de par Capacitate maxima 4 adulti.
TRIPLE 3+0: Aprox. 23 m2. Camere cu trei paturi obisnuite (doua cu dimensiunile 100/200 cm si una cu dimensiunea 80/190 cm). Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus, sistem individual de aer conditionat, TV prin satelit, Wi-Fi, telefon, balcon, mini frigider, uscator de par. Capacitate maxima 3 adulti.
* Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste ocuparea maxima a camerei, cu exceptia camerelor duble economice.
Patutul de copii este oferit gratuit la cerere prealabila.
Animalele de companie nu se accepta.
La parter sunt camere potrivite pentru persoane cu dizabilitati.
Despre hotel: Lobby, receptie 24h, seifuri de inchiriat la receptie, Wi-Fi, schimb valutar in apropiere, restaurant principal cu terasa, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara cu terase la soare, sala de joaca cu biliard, aer- hochei si fotbal de masa (contra cost).
Sport si spa: Hotelul ofera tenis de masa, loc de joaca pentru volei/fotbal si minifotbal ca parte a animatiei.
Parcare: Disponibil contra cost suplimentar (15 BGN pe zi), in functie de disponibilitate.

ALL INCLUSIVE

Check-in de la ora 14.00.
Check-out pana la ora 12.00.
*Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica orele si locurile de desfasurare a programelor!
*Programul All Inclusive incepe cu pranzul si se termina cu micul dejun in ziua plecarii!
* Check-in devreme si check-out tarziu sunt supuse ocuparii hotelului si sunt la un cost suplimentar! Pachetele reci sunt disponibile pentru oaspetii care pleaca inainte de ora 07:30 si sosesc dupa ora 21:00, la cerere prealabila.

- Mic dejun tip bufet /07.30-10.00h./ - restaurant principal - mic dejun international, paste, oua, fructe si legume, bauturi racoritoare, ceai si cafea, bauturi calde
- Pranz tip bufet /12.30-14.30h./ - restaurant principal - feluri principale internationale, garnituri, salate, supe si o gama larga de deserturi, fructe si inghetate
- Bar la piscina /12.00-17.00/ - Inghetata
- Gustari dupa-amiaza /16.00-17.00/ - restaurant principal- dulciuri
- Cina tip bufet /18.30-21.00h./ - restaurant principal - feluri principale internationale, o varietate de salate, supe, garnituri si o gama larga de deserturi si fructe proaspete
* In timpul meselor principale sunt servite bauturi racoritoare locale, ceai si cafea, vin si bere si alcool bulgaresc.
* Seara tematica - o data pe saptamana

Bauturi:
- Lobby bar - bauturi all-inclusive disponibile 10.00 - 23.00.
Meniu all-inclusive fara alcool: bauturi racoritoare bulgare, apa de masa si carbogazoasa, cocktailuri, cafea si ceai.
Meniu alcoolic all-inclusive: bere la halba, bauturi alcoolice bulgare, cocktail-uri cu alcool bulgar, vin de masa.
- Bar la piscina - bauturi all-inclusive disponibile 10.00-18.00.
Meniu all inclusive fara alcool: bauturi nealcoolice bulgare, apa de masa si carbogazoasa, cafea si ceai, lapte cu cacao, cafea cu lapte, cocktailuri,
Meniu alcoolic all-inclusive: bere la halba, cocktail-uri cu alcool bulgaresc, vin de masa, bauturi alcoolice bulgaresti

Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber, a umbrelei si a sezlongului din jurul piscinei
Loc de joaca multifunctional pentru volei, fotbal
Tenis de masa
Wi-Fi gratuit in zonele comune ale hotelului si in camere
Mini-fotbal ca parte a programului de animatie
Activitati zilnice de animatie si spectacole de seara - sase zile pe saptamana
Mini-frigider in camera nu este umplut - poate fi folosit de oaspeti gratuit

Pentru copii:
2 locuri de joaca pentru copii
Sectiunea pentru copii a piscinei cu mic tobogan
Sala de joaca pentru copii
Activitati de animatie pentru copii si mini-discoteca - sase zile pe saptamana
Scaune inalte pentru bebelusi in restaurant

Cu taxa suplimentara:
Bauturi importate, cocktailuri, bauturi imbuteliate, proaspete, espresso etc.
Seif la receptie
Transferuri la aeroport dus-intors
Spalarea si calcatul
Check-out tarziu

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie