Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BERLIN GREEN PARK HOTEL

Descriere

Hotelul Berlin Green Park este situat pe un deal intr-un loc linistit din parc. Hotelul este situat ideal, la doar cateva minute de mers pe jos (300 m) de plaja si portul de iahturi si la 1 km de centrul statiunii.
Facilitati
Construit in 2003, ultima renovare 2015, 6 etaje, 2 lifturi. Restaurant principal, restaurant a la carte din 16.06.2023 pana in 10.09.2023, lobby bar si bar la piscina, bar pe plaja, Wi-Fi gratuit in toate zonele hotelului, ingrijiri medicale.
Cazare
Ora de check-in: 14:00
Ora de check-out: 11:00
Total 200 de unitati.
Camera dubla standard (max 2+1/3 ad) - aprox. 26 mp. Paturi twin sau pat dublu iar patul suplimentar este fotoliu extensibil, balcon.
Apartament (max 4+1) - aprox. 60 mp. Consta dintr-un dormitor separat cu un pat dublu si un living cu canapea extensibila, balcon.
Camera dubla deluxe (max 2+2 sau 3+1) - aprox. 40 mp. Este format din patru paturi separate sau doua paturi duble, balcon.
Toate unitatile sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV prin satelit, dus si uscator de par, balcon, mocheta, Wi-Fi (gratuit).
Copii - scaune inalte si patuturi disponibile (gratuit), spatiu de agrement pentru copii, animatie pentru copii 6 zile pe saptamana - Club pentru copii (program de lucru conform programului), sectiune pentru copii in piscina.
Sport si divertisment
Gratuit
: seif si Wi-Fi gratuit, piscina exterioara si 1 umbrela si 2 sezlonguri (per camera, in functie de disponibilitate) langa piscina sau pe plaja din fata Berlin Golden Beach (per camera, in functie de disponibilitate); Animatie de 6 ori pe saptamana, darts, bochia.
Taxe suplimentare: sauna, prosoape de plaja pentru piscina la receptie cu depozit pentru intreaga sedere, minibar (umplere la cerere, plata), check-in devreme si check-out tarziu la cerere si in limita disponibilitatii. Organizare de BD-uri, sarbatori personale etc. in restaurantul a la carte.
Contra cost: sauna.
Animalele de companie nu se accepta
Hotelul are dreptul de a refuza cazarea turistilor daca acestia vin la hotel cu un animal de companie.
Parcare - parcare cu plata ( 30 BGN/zi) (in functie de disponibilitate).
Gratuit: 1 umbrela de soare si 2 sezlonguri per camera pe plaja din fata Berlin Golden Beach ( in functie de disponibilitate)+ Beach Bar

ALL INCLUSIVE GOLD :

*Oaspetii Hotelului Berlin Green Park NU au voie sa utilizeze serviciile Hotelului Berlin Golden Beach, cu exceptia plajei si a barului de pe plaja, conform programului de functionare.
*Turistii sunt obligati sa respecte regulile interne ale hotelului si sa poarte propriile bratari de plastic pentru serviciul personalului.

Mic dejun tip bufet intre orele 07:30 - 10:00, in restaurantul principal, meniu variat.
Micul dejun se serveste in doua schimburi, fiecare cu durata de o ora si 15 minute.
Bauturi: apa, cafea, ceai, suc si bauturi racoritoare. Autoservire.

Pranz tip bufet de la ora 12:00. - ora 14:00, in restaurantul principal, meniu variat si bucatarie internationala: salate, supe, feluri principale, paste, deserturi, fructe.
Pranzul in doua schimburi, fiecare cu durata de o ora. Numarul de persoane pe tura depinde de gradul de ocupare al hotelului si de disponibilitatea locurilor libere si se stabileste pe loc.
Bauturi: apa, suc, bauturi racoritoare, vin la halba si bere. Self-service si serviciu de bar.

Cina tip bufet de la ora 18:00. - ora 21:00, in restaurantul principal, meniu variat si bucatarie internationala.
Cod vestimentar pentru cina: pantaloni lungi la restaurantul principal pentru barbati.
Cina in doua schimburi, fiecare cu durata de o ora si 30 de minute.
Bauturi: apa, suc, bauturi racoritoare. Self-service si serviciu de bar.

Bauturi la Beach Bar din fata Hotelului Berlin Golden Beach de la ora 10:00. pana la ora 22:00. in perioada 16.06 - 01.09., (inainte de 16.06. si dupa 01.09. de la 10:00 la 16:30, si in functie de conditiile meteorologice si de programul barului). Pe vreme rea, barul este inchis.

Cina intr-un restaurant a la carte/Pentru sejur min 5 nopti: o data pe sejur, rezervare obligatorie, cu cel putin o zi inainte de cina, disponibilitate limitata. Meniu avansat. Meniu pentru copii.
Cod vestimentar pentru cina - pantaloni lungi pentru barbati intr-un restaurant a la carte.
Program: 18:00 - 20:00, de luni pana vineri, intre orele 16.06 - 01.09.

Inghetata la piscina: in fiecare zi de la ora 11:00. - ora 16:00. In perioada din 16.06. - 01.09.
In perioada de pana la 16.06. iar dupa 01.09. - Inghetata se serveste in timpul pranzului si cina in restaurant.
Mese suplimentare: Pranz la piscina de la ora 11:00. - ora 16:00. in perioada 16.06. - 01.09. In perioada de pana la 16.06. iar dupa 01.09. - Mici dulci si sarate servite la barul din hol intre orele 11:00 - 15:00.
Bauturi 24 de ore: Bauturi alcoolice si nealcoolice bulgare, ceai, cafea - 24 de ore la barul din hol al Hotelului Berlin Green Park, in alte baruri ale hotelului - in functie de programul de lucru.

Wi-Fi gratuit in zonele si camerele accesibile publicului, seif.

Bratarile din plastic trebuie purtate pentru service in cadrul programului All Inclusive Gold.

*Conducerea Hotelului isi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate cu privire la datele si deschiderea sau programul de lucru al unor obiecte din hotel fara notificare prealabila.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie